Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/design4fun.eu/public_html/includes/joomla.php on line 629
La Rose Noir - Design4FUN Flash en Joomla WebDesign Portal - Joomla users integreren in Letterman La Rose Noir - Design4FUN Flash en Joomla WebDesign Portal

Joomla users integreren in Letterman

probleem

Op de community site www.HSV100jaar.nl gebruik ik Community Builder voor het registeren van gebruikers en ik gebruik Letterman voor het versturen van nieuwsbrieven. Allebei zeer waardevolle componenten.
Echter... Letterman heeft een eigen user database en heeft geen automatische integratie met de Joomla user database, of de Community Builder database. Dus als gebruikers zich registreren via de Joomla of CB registratie-module, komen zij niet automatisch in de Letterman user database.
Ik heb met opzet de  front-end aanmeld module van Letterman niet geïnstalleerd, omdat ik niet wil dat gebruikers zich 2 maal moeten aanmelden. (module kun je wel gebruiken wanneer je gebruikers niet laat aanmelden als Joomla gebruikers op de site, maar alleen als newsletter leden).

Hoe importeer ik alle actuele users uit de Joomla user database ?

 

oplossing

Wat ik nu heb gedaan is:

- voor de zekerheid eerst een backup gemaakt van de hele Joomla database
- alle Letterman users verwijderd (stonden er nog van een vorige newsletter)
- daarna  met 'selecteer gebruikers voor de mailing' alle  actuele gebruikers toegevoegd

dit moet je elke keer doen wanneer je een Letterman mail wilt sturen aan alle Joomla/CB users. 

  

 
Volgende >