Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/design4fun.eu/public_html/includes/joomla.php on line 629
La Rose Noir - Design4FUN Flash en Joomla WebDesign Portal - Simple Image Gallery La Rose Noir - Design4FUN Flash en Joomla WebDesign Portal

Simple Image Gallery

Simple Image Gallery is een gratis module van Joomla Works, die geïnstalleerd moet worden als mambot. Hierdoor krijg je de mogelijkheid in een content-item (artikel) de inhoud van een folder te tonen als thumbnails, en vervolgens deze thumnbnails te vergroten over de huidige pagina heen, met als achtergrond een half transparant (grijze) vlak zo groot als het hele scherm (overlay). Daarna kan doorgebladerd worden naar de volgende dan wel vorige vergroting.

De module is zonder enige problemen te installeren via de Joomla Install functie en werkt vlekkeloos in FF en IE7 (zorg wel dat de files de goede rechten hebben - chmod permissions 755 voor php en js files in mambots>content>... ). 

Deze gratis versie werkt alleen voor Joomla 1.0x. Voor gebruik bij Joomla 1.5 moet de betaalde versie geïnstalleerd worden, Simple Image Gallery PRO (kost 12 euro).

downloaden op : 

http://www.joomlaworks.gr/ 

 

voorbeeld:

 


 
Volgende >