VechtVallei
Ga naar item Voor de Vereniging maakte ik een nieuwe site Joomla , maar met elementen van de vorige site Flash , die ik 5 jaar geleden maakte. De site is nu veel dynamischer geworden.
de site is opgeleverd per februari 2008

Al een tijdje was de webmaster van de vereniging Vechtvallei niet helemaal tevreden over de methode voor het bijwerken van het laatste nieuws op de website. Ik heb hem laten zien wat Joomla voor mogelijkheden heeft en wat hij zelf allemaal kan doen als webmaster. En hij was enthousiast.

Het kostte wat moeite om de webmaster zover te krijgen de hele site over te zetten naar Joomla. Destijds heb ik de site gemaakt in Flash, en het in het water springende kikkertje moest wel weer een plek krijgen. Het liefst wilde hij alleen het nieuwsonderdeel vervangen. Dit leek me geen goed plan. Het zou de overzichtelijkheid van de site niet ten goede komen.

Uiteindelijk werden we het eens: alles zou overgaan in Joomla. Ook voor het onderhouden van de wetteksten voor de boeren van de Vechtvallei zou het uiteindelijk veel beter zijn. Die teksten worden dan ook dynamisch en dus beter onderhoudbaar voor hem als webmaster.

 

In februari 2008 is de nieuwe site online gegaan.

 
< Vorige   Volgende >