Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/design4fun.eu/public_html/includes/joomla.php on line 629
La Rose Noir - Design4FUN Flash en Joomla WebDesign Portal - Flash of Joomla? La Rose Noir - Design4FUN Flash en Joomla WebDesign Portal

Flash of Joomla?

 Ik heb inmiddels ruim ervaring op beide manieren van webdesign. En juist omdat ze zo sterk uit elkaar liggen, en er tussenin van alles mogelijk is, kan ik u nu nog meer bieden dan voorheen.

Flash

De sites die ik tot nu toe maakte waren vrijwel altijd in Flash. Ik vond dat makkelijker dan HTML. Op deze site kunt u een aantal Flash voorbeelden van zien in mijn portfolio *.

Bij uitstek geschikt voor afbeeldingen, animaties en effecten 

Flash is vooral mooi wanneer je weinig tekst hebt en juist veel beeldmateriaal. Of wanneer je mooie effecten wilt op je teksten en beelden. Flash heeft ongekende grafische mogelijkheden. Elders op deze site laat ik daar voorbeelden van zien*.

Flash is bij uitstek geschikt om animaties te maken, om portfolio's weer te geven op een artistieke wijze. Je maakt in feite een film. Veel gevraagd door kunstenaars en fotografen.

  Statische sites , maar wel beweeglijk !

Het zijn vaak statische sites. Dat wil zeggen: de inhoud van de site verandert niet, tot er weer een programmeur aan te pas komt. Wel biedt Flash de mogelijkheid tot interactieve spelletjes. Maar dat maakt het dan nog geen dynamische site.

U  kunt bij mij terecht voor alle aspecten van Flash CS3 en Actionscript.

 

Potentiële Flash klanten:
kunstenaars, fotografen, bedrijven die weinig willen vertellen via hun site, maar juist veel willen laten zien.

 

 

 

Joomla

Wat is Joomla ?
 Joomla is een CMS (content management systeem) wat geschikt is voor klanten die een dynamische site wensen. Een site waarbij de inhoud regelmatig wijzigt en waarvan ze de inhoud zelf op elk moment onder controle hebben. Zoals een nieuws site, of een communitysite waarbij lezers zich kunnen registreren en contact kunnen hebben met elkaar.

Er zijn vele verschillende programma's om CMS websites te maken en te publiceren op het net. Joomla is een hele bekende en is bovendien gratis, omdat het een zogenaamd open-source-project is. Het is geschreven door vele top-automatiseerders over de hele wereld. En er vindt nog altijd dagelijks onderhoud op plaats. Dus Joomla heeft nog heel veel toekomst. Joomla is een raamwerk waarbinnen met grote eenvoud modules te koppelen zijn zoals een forum, een gastenboek, een fotogallery, polls, etc.

Het zijn bij uitstek dynamische sites, omdat de inhoud - de content - elke dag anders kan zijn, zonder tussenkomst van een web-programmeur. Hoe vaker je content wijzigt of toevoegt, hoe hoger je scoort in de zoekmachines als Google.

Potentiële Joomla klanten:
scholen, verenigingen, webloggers, fotografen, verzamelaars
Wanneer er veel tekst en/of beeldmateriaal is die regelmatig aangevuld of gewijzigd wordt.
Meer uitleg in: Wikipedia 

Een goede uitleg van wat Flash c.q. Joomla is, vindt u in de Wikipedia:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Joomla
 
Volgende >