Joomla dag 9 dec 2006

op 8 en 9 dec werd het Joomla-weekend georganiseerd in Den Bosch. Ik had me opgegeven voor de community-dag op 9 dec.

Ik was ziek, ben uiteindelijk toch nog even gegaan, maar kwam in deA2 al op een enorme file. Eindelijk in Den Bosch bllek er ook nog eens een enorme file te staan voor de parkeergarage in de buurt van het hotel waar het werd georganiseerd. Een zaterdag in december is geen handige dag...Ik kon nog een uurtje meemaken en ben gaan zitten bij een lezing over de nieuwe versie van Joomla. Er waren maar weinig mensen aanwezig, dat verbaasde me wel een beetje. De lezing was heel technisch en ik viel er midden in... toch nog wel wat van op kunnen steken.

 Na afloop  was er nog een 'verloting' waarbij een balletje de zaal door werd gegooid, wat je meteen weer door moest gooien naar een ander in de zaal. Dat bleek bij andere Joomla meetings ook zo te gaan... den heb ik eigenlijk meteen iets van : jammer --- probeer origineel te blijven... Niet het kleine broertje te zijn van die grote USA community..

Sample ImageIn de hal werd al opgeruimd toen de verloting klaar was. De sfeer was weg. Nog wat folders verzameld, nog een boek mee gekregen over HTML/CSS (werd weggegeven door de uitgever, waarvoor dank) en nog even wat gaan drinken in  de bar van het hotel.

Mijn Joomla-dag was een Joomla-uurtje geweest, eigen schuld natuurlijk, had ik maar eerder van huis moeten gaan. Een volgende keer zal ik absoluut eerder gaan. Ik hoop dan iets meer op te kunnen steken en collega's te kunnen ontmoeten. 

 

 


 
Volgende >