Domeinen als warme broodjes !

Going Crazy!

Ik heb deze week maar liefst 3 domeinen gekocht!
Ik was dat niet van plan hoor, helemaal niet...
Ik zocht alleen maar naar goedkope webruimte.. en die vond ik inderdaad
Binnen een dag had ik 3 domeinen en 40 Gb webhosting ruimte... voor heel weinig geld!


www.design4FUN.EU  

www.flash4FUN.NL

www.Joomla4FUN.NL  

zijn mijn nieuwe domeinen, op de bovenste ben je nu aan het lezen. De anderen hebben nog geen site achter hun naam hangen. Komt nog wel.

Ik denk dat ik in deze lijn domeinnamen maar even doorga nog..

wiki4FUN, sharepoint4FUN .... domeinen kosten namelijk ook niks meer tegenwoordig... dus waarom niet... zou ik dan eindelijk zakelijk gaan worden? zou het eigen bedrijf dan echt succesvol worden?

 

Hosting in Nederland is heel erg duur 

In Nederland is grote webruimte niet te vindenvoor een aardige prijs, dus maar uitgeweken naar ver weg aan het andere eind van die enorme glasvezelkabel die op de bodem van de oceaan ligt en waar de haaien zich geen raad mee weten gelukkig...Amerika dus, de USA...  daar is webruimte echt spot spot goedkoop.

In de USA is het heel normaal dat webhosters 1 tot 100 Gb webruimte aanbieden voor eeen belachelijk lage prijs. er zijn er zelfs die geen limiet hebben in hoeveel gegevens je opslaat op hun webservers.

Maar ik wil ook wel een goede service, en goede technische verbindingen. Mijn klanten mogen niet merken dat mijn site helemaal van over de zeeën gehaald moet worden voor deze op hun schermpje in hun huiskamer of werkkamer getoond wordt.

Ik heb goedkope ruimte gevonden .... bij SiteGround.

Voor $5,95 per maand heb ik nu beschikking over maar liefst 40 Gb serverruimte. Dat is net zoveel als de harde schijf op mijn laptop! en snel!! en goede service!! echt... daar kan geen enkel Nederlands bedrijf zich aan tippen. Binnen 5 minuten wordt elke mail beantwoord, zeer vriendelijk en professioneel. Je krijgt er zelfs een domeinnaam gratis bij van het type COM, NET, BIZ, ORG of INFO. Ik koos toch voor een EU domein, dus ik zal een vragen of ik Joomla4FUN.COM nog gratis erbij mag hebben :)

update febr 2008: inmiddels heb ik voor hetzelfde bedrag maar liefst 750 Gb !! binnen één jaar tijd ging het van 40, naar 100, naar 250, naar 500 , naar 750 Gb. Niemand krijgt dat gevuld natuurlijk, maar het voelt wel heel gastvrij.


Ik heb goedkoop domeinen geregistreerd bij HostNet 

 NL domeinen kosten nu bijna niks meer. Dat was een paar jaar wel anders. Bij Hostnet is het €5,95 per JAAR !! of zelfs nog goedkoper als je voor 10 jaar een contract aangaat. EU domeinen zijn nog wel erg duur. Ook als je die in Nederland laat vastleggen.

www.design4FUN.EU  

www.flash4FUN.NL

www.Joomla4FUN.NL  

zijn mijn nieuwe domeinen, op de bovenste ben je nu aan het lezen. De anderen hebben nog geen site achter hun naam hangen. Komt nog wel.Ik denk dat ik in deze lijn domeinnamen maar even doorga nog..domeinen zijn zo goedkoop tegenwoordig... 

Cinderelly4FUN 

Laughing

 


 
< Vorige   Volgende >